Tamoxifen méhnyakrákja


hólyagrák tünetei a nanoparaziták gyógymódja

Ajánlom a Facebookon Jó napot! Szeretném a véleményét kérni, 35 éves vagyok és több mint 5 éve szedek Tamoxifent, tamoxifen méhnyakrákja 2 évig Lucrin injekciót kaptam, utána fascioliasos cholangitis a menstruációm, ami mostanra elég gyenge vérzés.

szemölcsök a kéz gyógyszer a condyloma veszélyes vagy sem

Most voltam újabb konsiliumon, ahol a doktornő eddig azt mondta várjunk a gyermekválalással. Most megint rákérdeztem, azt válaszolta teoretikusan van esély a teherbeesésre és ha sikerül utána felfüggesztjük a kezelés, amit egyébként 10 évig szedjek Ott hirtelen nem is tudtam mit kérdezzek, de utána jobban belegondolva a Tamoxifen szedése alatt nem ajánlott teherbe esni, sőt utána is 2 hónapot várni kell, mivel károsithatja a magzatot.

fájdalmas talpi szemölcsök endometrium rák sugárterápia

Tudom hogy újabb megbeszélésre kell mennem, viszont másrészt minden más orvos óva int a terhességtől, veszélyes és kiújulhat a betegség Tudom, hogy a jövőt ön sem látja, mégis a véleményét kérném vagy a tapasztalatait ez ügyben.

Olvastam az oldalon, hogy ez önöknél hogy működik, sajnos nálunk Pozsonyban ez nem ilyen, nincs előre gondolkodás, petesejt őrzés, felkészités, jó komunikáció Előre is köszönöm az idejét és a válaszát!

a természet megtisztítja a vastagbél méregtelenítését kerek féreg lapos féreg

Kedves Kérdező! Ez valóban nagy döntés, fontos elhatározás, de minden lehetséges. Ilyenkor érdemes ezt többször is átbeszélni a kezelőorvossal: egyrészt a betegség kiindulási stádiuma fontos, hiszen abból valamelyest megítélhető, hogy mekkora a kockázata a betegség kiújúlásának, másrészt az is fontos, hogy lehetőleg ne gyógyszeres segítséggel történjék a teherbeesés.

cheloo iskola bárányok kezelése férgek ellen

Azt senki sem tudja ígérni, hogy biztosan sikerül, vagy azt, hogy a betegség nem fog tamoxifen méhnyakrákja, de valamilyen kockázatbecslés adható személyreszabottan. Egy biztosa mostani hormonterápiát abba kell hagyni és tartani kell egy kis szünetet a teherbeesés előtt.

condyloma lapos kolposzkópia zentel tabletta adag

A terhesvitaminokat lehet szedni, ha nincs aktív, kimutatható daganatos betegség. Sok gyerek született ilyen körülmények között, remélem Önnek is sikerül! Ha számodra is hasznos volt cikkünk, megköszönjük, ha értékeled!

How to Combat 3 Common Side Effects of Tamoxifen