Gumipáfrányok, Substral Zöldnövény és páfrány tápoldat 0,5 l


Igaz a terméket még nem próbáltam ki, és hát egyelőre még nincs olyan rossz idő, hogy nagyon kellene, de inkább előre gondolkodok. A rendelést követően hívtak, hogy nincs 4 darab, csak kettő, ezért külön kell rendelni, ezért volt több gumipáfrányok kiszállítási idő.

férgek elleni gyógyszer és férgek gyermekek számára

Amiért tőlük vásároltam Maga a bolt korrekt és jó áron adta a terméket. Azért ezt választottam mert az ADAC tesztjén az első helyen végzett és ehhez képest elfogadható árban volt. Első a biztonság.

condyloma urethritis

Amiben fejlődhetne ez a bolt A DPD futárszolgálat hozta ki, aki előre jelezte, hogy Megoldottam az otthon maradást, ehhez képest nem hozták meg a terméket, csak másnap, arról is mailben tájékoztattak reggel, hogy ma hozzák n Tovább » ap közben. Se egy bocsánat, vagy valami.

paraziták biológiai gyógyszerek

Kár, hogy a futár céget nem lehet kiválasztani, mert tőlük tuti nem rendelnék, főleg, hogy ebben a vírusos időszakban nem képesek megoldani nem kis tételnél a kártyás fizetést. Előre én meg biztosan nem fizetek semmiért.

férgek kutyaképeken

A bolttal kapcsolatban egyetlen negatívum, hogy az volt kiírva, hogy raktáron van 4 db gumi. Mint kiderült csak kettő volt, és külön kellett másik kettőt rendelni.

milyen felnőtt tabletták a férgek

Ezt a részt elengedtem, gumipáfrányok ez egy picit megtévesztő Hasznosnak tartja ezt a véleményt?